Vis mere

  Fysioterapien er åben for telefon- og videokonsultationer, som kan bookes online.


   

  Kære Patient

  Vi åbner desuden op for behandling af kritiske patienter. Jvf Sundhedsstyrelsen skal fysioterapeuter varetage kritiske funktioner. Der vil på klinikken være få fysioterapeuter på arbejde af gangen og plads til alle, så vi kan holde den fornødne afstand.

  Sundhedsstyrelsen definerer nu en kritisk funktion som følger:

  En kritisk funktion defineres ved i betydelig grad at styrke, opretholde eller hindre forværring af et konkret individs sundhed, funktionsniveau, livskvalitet eller arbejdsevne. Funktionen kan omfatte undersøgelse, diagnosticering, sygdomsbehandling, fødselshjælp, genoptræning, sundhedsfaglig pleje samt forebyggelse og sundhedsfremme.

  Der er ikke kun tale om funktioner rettet mod sygdom men også mod fx funktionsniveau og -evne. Eksempelvis kan genoptræning være en kritisk funktion, da fravær af genoptræning hos fx en ældre person med et hoftebrud kan betyde, at personen får et uopretteligt funktionsevnetab.

  Begrebet kritisk funktion skal ikke ligestilles med ’akut’ eller ’livskritisk’ Der skal altid ske en individuel faglig vurdering af, hvad der er kritisk for den enkelte patient/borger.

  Vi følger selvfølgelig de gældende retningslinjer indenfor hygiejne. 

  Vi udskyder stadig al ikke-kritisk behandling, indtil det nationale beredskab er sænket. Vi er allesammen berørte og kede af situationen, men håber, at samfundet og klinikken snart kan åbne op igen. Din behandler vil i den mellemliggende periode give dig et opkald om en ny tid, hvis du har en tid, der skal rykkes.

  Telefonen stadig være åben i hverdage fra kl. 8-12. Du er også velkommen til at lægge en besked eller kontakte os pr. mail, så skal vi nok vende tilbage til dig.

  Pas på jer selv og hinanden.

  M.v.h. Egedal Fysioterapi & Rygcenter


   


   

  Puls- og Styrketræning kører mandag og onsdag 18.00 -19.00 – og er for alle.

  Føler du dig ikke helt hjemme i de store fitness-centre – har vi nu et godt tilbud til dig.

  Vi har nu træning for alle, som ønsker at komme i bedre form og blive lidt sundere. Det første hold kører nu hver mandag og onsdag aften, men vi barsler også med hold på andre tidspunkter.


   

  Er du interesseret, så se her:   Puls- og Styrketræning


   


   

  Holdtræning i varmtvandsbassin i Ølstykke

  Vi har træning i varmtvandsbassin i Ølstykke Svømmehal mandag 13.15 – 15.15.

  Bassintræning er rigtig godt for alle, som har slidgigt eller leddegigt. Ja, stort set alle med problemer i led og muskler.


   

  Se træningstider på alle vores  Bassintræninger


   

  Har et eller flere af ovenstående tilbud interesse, kan du kontakte klinikken på 47 17 19 30 – eller bare dukke op og tale med en af vores søde sekretærer. Husk dog, at vores sekretærer har bedst tid om formiddagen.


   

  Med venlig hilsen


  Tine Raahauge
  Indehaver

  Tel: 47 17 19 30


   


   


   


   


   


   

  2 Comments

  1. Maja Kjærgaard Jensen siger:

   Er det muligt at jeres nye zoneterapeut kan køre ud?
   Jeg arbejder på et bosted for udviklingshæmmede og har en beboer, jeg tænker der kunne have rigtig godt af noget zoneterapi, men er nemmere at give hjemme end når han sidder i sin kørestol.
   Han har store spændinger i benene hvilket kan give smerter og har meget svært ved at slappe af og strække ud.

   På forhånd tak for hjælpen.
   Med venlig hilsen

   Maja Kjærgaard Jensen

   • Sussi siger:

    Hej Maja
    Beklager det sene svar.
    Ja jeg kører gerne ud for et lille transport tillæg.
    Vh Sussi, Zoneterapeut.
    PS. Ring gerne på 60606402 hvis du Vil aftale nærmere.