Vis mere

  Vigtig information til dig som patient under Covid -19. Sundhedsstyrelsen er kommet med nye retningslinjer. Dette indebærer, at man nu skal bære mundbind/ visir når man færdes på klinikkens fællesarealer samt under behandling. Under holdtræning er det ikke nødvendigt at bære mundbind. Husk, at hvis man udviser tegn på Covid-19 skal man aflyse sin tid.


   

  Kære Patient

  25/10/-2020 – Opdaterede retningslinjer

  Efter de nyeste anbefalinger fra sundhedsstyrelsen bedes du møde op med dit eget mundbind. Hvis du ikke har mundbind bedes du henvende dig til personalet, så udleverer vi et mundbind til dig. Vi tager et mindre gebyr på 5 kr.
  Mød op så tæt på den aftalte tid, for at minimere antal personer på klinikken samtidig.
  Kom alene, og hvis du kommer ifølge med din partner eller andre skal de så vidt muligt vente udenfor. Børn må gerne have deres forældre med ved behov for dette.
  Venteværelse er indrettet med begrænsede siddepladser og med god afstand.
  Når du ankommer klinikken har vi placeret sprit dispensere udenfor og indenfor døren, som du skal benytte før du kommer indenfor.
  Find en ledig stol i venteværelse og vent på at din fysioterapeut kommer og henter dig.
  Din fysioterapeut følger dig ned til jeres behandlerrum. Du skal ikke åbne/lukke døren selv.
  Du vil opleve at såvel briks som redskaber vil bliver sprittet af både før og efter brug.
  Din fysioterapeut vil opfordre dig til at spritte dine hænder, inden en evt. fysisk undersøgelse og behandling udføres. Det kan være at din behandling bliver en smule anderledes end du er vant til, for at holde mest mulig afstand og reducere risiko for smitte.

  De nye retningslinjer indebærer, at man nu skal bære mundbind/ visir når man færdes på klinikkens fællesarealer og er til behandling op på klinikken.

  Som holdtræningspatient skal man nu bære mundbind, når man møder op på klinikken og når man forlader den igen. Det er ikke nødvendigt at have mundbind på under selve træningen. Her skal man hold afstand ( min. 2 meter). Endvidere afsluttes holdene 10 min. før tid for at undgå for mange mennesker på klinikken.

  Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved din behandling.

  Og HUSK – Vigtigt at du ikke møder op med symptomer på COVID-19 som feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine og muskelømhed.
  Hvis du har haft symptomer på sygdom under 48 timer inden din konsultation, eller er i tvivl om dette, skal du kontakte os og aflyse din aftale.

  Når du forlader klinikken, skal du huske at spritte dine hænder inden du går.

  Mvh. Egedal Fysioterapi & Rygcenter


   


   

  Puls- og Styrketræning kører mandag og onsdag 18.00 -19.00 – og er for alle.

  Føler du dig ikke helt hjemme i de store fitness-centre – har vi nu et godt tilbud til dig.

  Vi har nu træning for alle, som ønsker at komme i bedre form og blive lidt sundere. Det første hold kører nu hver mandag og onsdag aften, men vi barsler også med hold på andre tidspunkter.


   

  Er du interesseret, så se her:   Puls- og Styrketræning


   


   

  Holdtræning i varmtvandsbassin i Ølstykke

  Vi har træning i varmtvandsbassin i Ølstykke Svømmehal mandag 13.15 – 15.15.

  Bassintræning er rigtig godt for alle, som har slidgigt eller leddegigt. Ja, stort set alle med problemer i led og muskler.


   

  Se træningstider på alle vores  Bassintræninger


   

  Har et eller flere af ovenstående tilbud interesse, kan du kontakte klinikken på 47 17 19 30 – eller bare dukke op og tale med en af vores søde sekretærer. Husk dog, at vores sekretærer har bedst tid om formiddagen.


   

  Med venlig hilsen


  Tine Raahauge
  Indehaver

  Tel: 47 17 19 30


   


   


   


   


   


   

  1 Comment

  1. Sussi siger:

   Hej Maja
   Beklager det sene svar.
   Ja jeg kører gerne ud for et lille transport tillæg.
   Vh Sussi, Zoneterapeut.
   PS. Ring gerne på 60606402 hvis du Vil aftale nærmere.