Vis mere

  Vigtig information til dig som patient under Covid – 19.


   

  Kære Patient

  Nu er vores klinik åben igen og praktiserende fysioterapeuter kan nu øge aktiviteten mod vanligt niveau.

  Vi følger retningslinjerne og anbefalingerne fra  sundhedsstyrelsen og Danske Fysioterapeuter.

  Du skal forvente at din behandlingstid er ca. 20-25 minutter, så  sundhedsstyrrelsens anbefalinger med “luft imellem” behandlingerne opretholdes.

  Om du var i gang med et forløb før nedlukningen eller er ny hos os og ønsker at aftale en tid hos fysioterapeut / Osteopat D.O. eller massør så kontakt os på tlf. 47171930 eller email: kontakt@egefys.dk

  Sammen med dig og ud fra en umiddelbar faglig vurdering af dit behandlingsbehov, vil vi lægge en plan for dit forløb og aftale telefon/ videokonsultation eller behandling ved fysisk fremmøde på klinikken.

  Før fremmøde, vil alle patienter have været i telefonisk kontakt med deres behandler eller vores sekretær og blevet visiteret til en fysisk konsultation.
  Her vil du give mundtligt samtykke til at du ikke har symptomer på COVID-19 som feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine og muskelømhed.
  Hvis du har haft symptomer på sygdom under 48 timer inden din konsultation, eller er i tvivl om dette, skal du kontakte os og aflyse din aftale.

  Når du møder op til behandling, så mød op så tæt på den aftalte tid som muligt, for at minimere antal personer på klinikken samtidig.
  Kom alene, og hvis du kommer ifølge med din partner eller andre, skal de så vidt muligt vente udenfor. Børn må gerne have deres forældre med ved behov for dette.
  Venteværelset er indrettet med begrænsede siddepladser og med god afstand. Der vil også stå stole ved flere af behandlingsrummene hvor du kan tage plads og vente på din behandler.
  Når du ankommer til klinikken, har vi placeret sprit dispensere indenfor døren, som du skal benytte dig af.

  Under behandling / individuel træning vil du opleve at såvel briks som redskaber vil bliver sprittet af både før og efter brug.
  Din fysioterapeut vil opfordre dig til at spritte dine hænder af, inden en evt. fysisk undersøgelse og behandling udføres.

  Vi har tilgang til handsker og mundbind og anvender dem i det omfang det vurderes relevant.
  Som udgangspunkt er det, fra sundhedsmyndighederne, ikke et krav at benytte særlige værnemidler. De anbefaler korrekt og god hygiejne, hyppig rengøring og fokus på at holde afstand, som de vigtigste initiativer for at reducere risiko for smitte.
  Hvis du selv ønsker at anvende mundbind eller ønsker at din fysioterapeut skal anvende mundbind, anbefaler vi at du udtrykker det til din behandler. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved din behandling.

  Behandlingsforløbet tilrettelægges med udgangspunkt i dit behov og med fokus på at reducere smittefare af COVID-19. Fysioterapeuten vil efter den første samtale og screening tilrettelægge et forløb bestående af video/telefysioterapi eller fysiske konsultationer på klinikken.

  Opstart af hold:

  Holdaktivitet er startet stille og roligt op. Du udstyres med sprayflaske med sprit samt lille håndklæde. Du skal selv, hvis muligt spritte maskiner og udstyr af når du skifter rundt. Alle patienter, som skal ligge på måtte, bedes medbringe et stort badehåndklæde eller lagen til at afdække måtten. Holdtræningen er indtil videre kortet ned til 45 min. for at undgå kø og for store forsamlinger.

  Når du forlader klinikken skal du huske at spritte dine hænder inden du går.

  Vi ser frem til at se dig på klinikken, for at kunne hjælpe dig til et bedre og sundere liv med færre smerter, bedre funktion og større livskvalitet.

  Telefonen vil stadig være åben i hverdage fra kl. 8-14.

  Pas på jer selv og hinanden.

  M.v.h. Egedal Fysioterapi & Rygcenter


   


   

  Puls- og Styrketræning kører mandag og onsdag 18.00 -19.00 – og er for alle.

  Føler du dig ikke helt hjemme i de store fitness-centre – har vi nu et godt tilbud til dig.

  Vi har nu træning for alle, som ønsker at komme i bedre form og blive lidt sundere. Det første hold kører nu hver mandag og onsdag aften, men vi barsler også med hold på andre tidspunkter.


   

  Er du interesseret, så se her:   Puls- og Styrketræning


   


   

  Holdtræning i varmtvandsbassin i Ølstykke

  Vi har træning i varmtvandsbassin i Ølstykke Svømmehal mandag 13.15 – 15.15.

  Bassintræning er rigtig godt for alle, som har slidgigt eller leddegigt. Ja, stort set alle med problemer i led og muskler.


   

  Se træningstider på alle vores  Bassintræninger


   

  Har et eller flere af ovenstående tilbud interesse, kan du kontakte klinikken på 47 17 19 30 – eller bare dukke op og tale med en af vores søde sekretærer. Husk dog, at vores sekretærer har bedst tid om formiddagen.


   

  Med venlig hilsen


  Tine Raahauge
  Indehaver

  Tel: 47 17 19 30


   


   


   


   


   


   

  1 Comment

  1. Sussi siger:

   Hej Maja
   Beklager det sene svar.
   Ja jeg kører gerne ud for et lille transport tillæg.
   Vh Sussi, Zoneterapeut.
   PS. Ring gerne på 60606402 hvis du Vil aftale nærmere.