Fitness i Ballerup-området – motion, pilates, træning mv.

Kunne du tænke dig at dyrke noget mere motion uden, at du på nogen måde er typen, der kommer i Fitness World?

Har du en skade eller en skavank, der kræver en instruktør og et træningsprogram, der tager særligt hensyn til dig?

Hvis det er tilfældet og du er fra Ballerup eller omegn, så prøv vores holdtræning.

Hos Egedal Fysioterapi & Rygcenter får du dedikeret fysiologisk fitness-træning, der er nøje tilpasset til din fysik, til din form og dit eventuelle behov for genoptræning af muskler, ryg, lænd, knæ eller andre kropszoner.

Faglig fitness til folk fra Ballerup

Hos Egedal Fysioterapi & Rygcenter motionerer du på små hold af syv-otte udøvere. Vi tilbyder ryghold og knæhold, styrke- og udholdenheds-træning, pilates, balancetræning og andet fitness til udøvere fra Ballerup og omegn.

Alle vores instruktører er fysioterapeuter. Selvom, der er tale om holdtræning, planlægges træningen, så de enkelte deltagere ikke lider overlast – så du med din krop og din eventuelle skade får mest muligt ud af træningen.

Det, der gør vores instruktører unikke, er fagligheden. Hos Egedal Fysioterapi & Rygcenter nyder du godt af en instruktør, der har en faglig uddannelse og fysioterapeutiske kompetencer. Vi kender den menneskelige anatomi og sørger for, at du ikke overbelaster kroppen og får skader under træningen. Hvis du går rundt med en skade, ved vi også, hvad der skal til for at træne netop den muskel eller kropszone, som du døjer med.

I fitness-centeret træner man ofte de store muskler med tunge løft, der belaster kroppen maksimalt. Hvis der findes dårlig stabilitet indebærer tunge løft eller andre stærke belastninger, at du kan udvikle hypermobilitet og skader af mere kronisk karakter.

Som fysioterapeuter kan vi analysere, hvilken træning, du har behov for og som netop din krop har godt af. Det kan instruktørerne ikke i Fitness World. De har ikke indsigten og uddannelsen til det.

Fitness også for hyggens skyld!

Deltagerne på vores hold kommer for at motionere. De kommer for at gøre noget godt for deres kroppe og deres mentale tilstand, men de kommer også for samværet og hyggens skyld.

Er du fra Ballerup eller omegn?

Vi lover dig, at du kommer til at svede og at vores fitness vil styrke både din krop og sjæl, men vi giver dig også mulighed for at møde ligesindede og nyde samværet.

Se oversigten over vores fitness-hold!

Hvorfor Egedal Fysioterapi & Rygcenter?

Resultatet af vores behandlinger garanterer, at du kommer igen - men du kommer også, fordi vi tilbyder dig:


  • En hyggelig klinik, hvor du slapper af og føler dig hjemme
  • En personlig behandling fra første gang, du kommer
  • Lindring allerede efter den første behandling
  • Den samme behandler fra gang til gang
  • Specialister inden for alle fysioterapeutiske discipliner
  • Meget dygtige behandlere med mange års erfaring

Bestil en tid online med det samme

Du er også meget velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål til klinikken eller én af vores behandlinger.

Ring på telefon 47 17 19 30