Fysioterapi i Ballerup & Måløv-området

Patienter fra Ballerup og Måløv behandler vi også på klinikken hos Egedal Fysioterapi & Rygcenter.

På klinikken arbejder otte fysioterapeuter, som alle på hver sin måde er specialiserede i faget. Med kompetente folk i så godt som alle fagets grene, er vi i stand til at udføre stort set alle former for fysioterapi.

Du kommer hos os, når du har brug for træning, genoptræning og behandling af lidelser i bevægelsesapparatet.

Har du ryg- eller nakke-smerter? Har du brug for behandling, der afhjælper muskel-skader eller hypermobilitet? Plages du af piskesmæld eller en idrætsskade? Uanset lidelsen, står vi klar til at hjælpe dig med at blive smerterne kvit.

Er du fra Ballerup eller Måløv, kan vi hjælpe dig med fysioterapi, der passer til din alder, krop og fysiske tilstand.

Vi hjælper børn, voksne, ældre, idrætsfolk, motionister og handicappede gennem fysioterapeutisk behandling, genoptræning og træning.

Vi har stor erfaring i træning og behandling af patienter med kroniske lidelser som gigt, Parkinsons, sklerose, følgevirkninger af blodpropper og hjerneblødninger.

Desuden arrangerer vi holdtræning for mennesker i alle aldre. Holdene er små på en syv-otte personer. Som deltager drager du nytte af vores faglige tilgang. Du får lejlighed til at motionere på en måde, der styrker din fysik, evt. genoptræner skader og under alle omstændigheder holder dig fri for fysisk overbelastning.

Når du som borger i Ballerup eller Måløv har brug for fysioterapi, behøver du kun at gå ét sted hen. Én eller flere af vores fysioterapeuter vil med al sandsynlighed have præcist de spids-kompetencer, som netop du har brug for.

Hos Egedal Fysioterapi & rygcenter er du i øvrigt aldrig bare et nummer i køen. Fra dit første besøg får du en personlig og empatisk behandling – og bliv ikke overrasket, hvis vores sekretær kender dit navn allerede næste gang, du møder op til behandling.

Fysioterapi med et godt rygte i Ballerup / Måløv

Et godt arbejdsmiljø skaber stabile medarbejdere, der yder deres bedste – og det kommer patienterne til gode.

Det er ikke hos Egedal Fysioterapi & Rygcenter, at din behandler hele tiden er syg (eller for den sags skyld har skiftet job), når du vender tilbage til klinikken.

Et godt arbejdsmiljø er med til at garantere for, at du som patient får en tryg og sammenhængende behandling.

Læg dertil, at du oplever en afslappet, munter og hyggelig atmosfære, hver gang du kommer i klinikken. Hermed har du de væsentligste grunde til, at klinikken også i Ballerup- og Måløv-området har et godt rygte.

Få tilskud med en lægehenvisning

Hvis du får en henvisning fra din læge i Måløv eller Ballerup, vil du få tilskud fra den danske sygesikring til størstedelen af behandlingerne, vi tilbyder.

Nogle undtagelser er osteopati eller akupunktur, der kræver brugerbetaling. Disse behandlinger kan dog være dækket af sygeforsikringer, som du har tegnet privat eller gennem dit arbejde.

Hvorfor Egedal Fysioterapi & Rygcenter?

Resultatet af vores behandlinger garanterer, at du kommer igen - men du kommer også, fordi vi tilbyder dig:


  • En hyggelig klinik, hvor du slapper af og føler dig hjemme
  • En personlig behandling fra første gang, du kommer
  • Lindring allerede efter den første behandling
  • Den samme behandler fra gang til gang
  • Specialister inden for alle fysioterapeutiske discipliner
  • Meget dygtige behandlere med mange års erfaring

Bestil en tid online med det samme

Du er også meget velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål til klinikken eller én af vores behandlinger.

Ring på telefon 47 17 19 30