Fysioterapi for patienter i Ølstykke og Slangerup

Fysioterapeuterne fra Egedal Fysioterapi & Rygcenter hjælper også patienter i Ølstykke og Slangerup-området.

I klinikken er vi 8 dygtige fysioterapeuter med hver vores speciale. Det betyder, at vi kan tage os af stort set alle former for fysioterapi.Derudover har vi en autoriseret Osteopat og en RAB-godkendt massør for at fuldende paletten.

Vi hjælper dig med behandling og genoptræning af lidelser i bevægelsesapparatet.

Oplever du stærke smerter i nakke eller ryg? Kræver din krop behandling for muskelskader eller hypermobilitet? Har du fået piskesmæld eller en idrætsskade? Uanset den lidelse, du pådrager dig, står vores fysioterapeuter klar til at hjælpe dig ud af smerterne.

Er du fra Slangerup eller Ølstykke-området, kan vi hjælpe dig med fysioterapi, der retter sig mod din generelle fysiologiske tilstand. Vi hjælper børn, voksne, ældre, idrætsfolk, motionister og handicappede med træning, genoptræning og fysioterapeutisk behandling.

Desuden har vi stor erfaring i træning og behandling af patienter med kroniske lidelser som sklerose, parkinsons, gigt, følgevirkninger af hjerneblødninger og blodpropper.

Som borger fra Ølstykke eller Slangerup behøver du ikke at gå andre steder hen, når du har brug for en fysioterapeut. Een eller flere af vores behandlere vil med al sandsynlighed have præcist de special-kompetencer, som du og din krop har brug for.

I øvrigt er du aldrig blot et nummer i køen hos os. Fra dag 1 vil du få en personlig og indfølende behandling og du skal ikke blive overrasket, hvis sekretæren kender dit navn allerede næste gang, du kommer.

Fysioterapi med et godt ry i Ølstykke og Slangerup

Rigtig mange af de timer, der udgør vores liv, bruger vi, mens vi er på arbejde.

Et godt arbejdsmiljø giver stabile medarbejdere. Vores fysioterapeuter kan lide deres arbejde og det kan patienterne mærke. Det er ikke her, din behandler hele tiden er syg eller for den sags skyld har skiftet job, når du igen møder op til behandling.

En velfungerende klinik med tilfredse behandlere sikrer, at du som patient fra Ølstykke eller Slangerup får en tryg og sammenhængende behandling.

I Egedal Fysioterapi & Rygcenter har vi et godt rygte, fordi vi er dygtige og går op i vores fag og fordi, vi er parate, når du har brug for os. Du kan desuden være sikker på, at du oplever en hyggelig, afslappet og munter stemning, når du kommer i klinikken.

Bliv henvist af din læge

Med henvisning fra din læge i Ølstykke eller Slangerup vil du få tilskud fra den danske sygesikring til de fleste af vores behandlinger.

Osteopati eller behandling med akupunktur foregår gennem brugerbetaling eller en privat sygeforsikring, som du enten selv har tegnet – eller er dækket af gennem dit job.

Hvorfor Egedal Fysioterapi & Rygcenter?

Resultatet af vores behandlinger garanterer, at du kommer igen - men du kommer også, fordi vi tilbyder dig:


  • En hyggelig klinik, hvor du slapper af og føler dig hjemme
  • En personlig behandling fra første gang, du kommer
  • Lindring allerede efter den første behandling
  • Den samme behandler fra gang til gang
  • Specialister inden for alle fysioterapeutiske discipliner
  • Meget dygtige behandlere med mange års erfaring

Bestil en tid online med det samme

Du er også meget velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål til klinikken eller én af vores behandlinger.

Ring på telefon 47 17 19 30