Katrine Nødgaard – Klinisk ekspert

Katrine er fysioterapeut og har desuden en diplomeksamen i muskuloskeletal fysioterapi. Som muskuloskeletal fysioterapeut har man en dybdegående viden indenfor undersøgelse, diagnosticering og behandling af lidelser i bevægeapparatet. Hvis du vil vide mere omuddannelsen henvises til:http://www.muskuloskeletal.dk/information/til-patienten.aspx.

Katrine ser alle patientkategorier og har specialiseret sig i undersøgelse, diagnosticering og behandling af komplekse nakke-, ryg-, og lændesmerter (eksempelvis hovedpine, svimmelhed, diskusprolaps, ischiassymptomer m.m) samt problematikker i relation til skulder, albue, hofte, knæ og fod (eksempelvis afklemningssyndrom, tennisalbue, slidgigt, hælspore, udstrålende symptomer mm.).
Derudover har hun uddannelse indenfor Super Soles, som er specialformede såler til aflastning og støtte i skoene ved problemer med fødder, knæ eller ryg. Dette finder også sted på klinikken.
Hos Katrine får du altid en meget grundig undersøgelse, hvad enten der er tale om akutte smerter, tilbagevendende smerter eller kroniske smerter. Du vil få en tilbagemelding om diagnose samt prognose, og sammen vil I fastsætte et videre forløb/mål for behandlingen og vurdere, om der f.eks er behov for supplerende vurdering ved anden faggruppe.
Katrine arbejder udenfor sygesikringen, og derfor koster første gang 525 kr og derefter 325 kr pr. behandling.
Der er dækning fra ”sygeforsikringen Danmark” og de fleste sundhedsforsikringer dækker med et grundbeløb, hvorfor du selv må påregne en mindre egenbetaling.


Hvorfor Egedal Fysioterapi & Rygcenter ?


Resultatet af vores behandlinger garanterer, at du kommer igen - men du kommer også, fordi vi tilbyder dig:

  • En flot og moderne, men hyggelig klinik, hvor du slapper af og føler dig hjemme
  • En personlig behandling fra første gang, du kommer
  • Lindring allerede efter den første behandling
  • Den samme behandler fra gang til gang
  • Specialister inden for alle fysioterapeutiske discipliner
  • Meget dygtige behandlere med mange års erfaring

Bestil en tid online med det samme

Du er også meget velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål til klinikken eller én af vores behandlinger.

Ring på telefon 47 17 19 30