AkupunkturAkupunktur

Som behandlingsform dateres akupunktur helt tilbage til 3.000 f. kr.

I Kina anvendes akupunktur fx som eneste bedøvelsesmiddel under operationer. Akupunktur bruges også til at løsne op for kropslige energi-blokader. Den traditionelle forklaring fra Kina er, at akupunktur kan være med til at genoprette energibalancen i kroppen – den såkaldte ‘qi’.

Hos Egedal Fysioterapi & Rygcenter bruger vi akupunktur som et integreret led i den fysioterapeutiske behandling. Akupunkturen bruges undervejs i behandlingen. Den bruges til efterbehandling – og sommetider endda som et selvstændigt behandlings-tilbud.

Erfaringerne er meget gode. Patienterne er yderst tilfredse og tilbagemeldingerne viser, at behandlingen har en gavnlig effekt.

Ved behandling med akupunktur gør vi opmærksom på, at der pålægges et gebyr på 65 kr. pr. behandling. Gebyret relaterer sig til nålene, vi bruger og gælder uanset det benyttede antal.

Hvis man søger den selvstændige Akupunkturbehandling Kan den fåes hos Fysioterapeut Tine Raahauge. Prisen er her 400 kr.

Vi gør også opmærksom på, at behandling med akupunktur ikke er dækket af den danske sygesikring. Den kan dog være dækket af en eventuel privat sygeforsikring, som du selv har tegnet eller ejer i kraft af dit arbejde.

Hvorfor Egedal Fysioterapi & Rygcenter ?

Resultatet af vores behandlinger garanterer, at du kommer igen - men du kommer også, fordi vi tilbyder dig:


  • En flot og moderne, men hyggelig klinik, hvor du slapper af og føler dig hjemme
  • En personlig behandling fra første gang, du kommer
  • Lindring allerede efter den første behandling
  • Den samme behandler fra gang til gang
  • Specialister inden for alle fysioterapeutiske discipliner
  • Meget dygtige behandlere med mange års erfaring

Bestil en tid online med det samme

Du er også meget velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål til klinikken eller én af vores behandlinger.

Ring på telefon 47 17 19 30