Styrke- og balancetræning

Går du ikke i klinikken i forvejen, skal du have en konsultation hos den aktuelle fysioterapeut, før du starter. Dette er en sikkerheds- og kvalitetsmæssig praksis hos os, så vi finder det hold og den træning, som giver dig det største udbytte.

Målgruppe:

Holdet henvender sig til dig, der har problemer med balance i det daglige. Eller som føler, du har brug for træning for at øge din styrke og almene behændighed, når du f eks går på trapper eller ujævnt terræn.

Beskrivelse:

Træningen tager udgangspunkt i dine problemstillinger, så du får dit eget individuelt tilrettelagte træningsprogram. Du vil blive udfordret, samtidigt med at vi sørger for, at du kan føle dig tryg hele tiden. Fokus ligger på at øge din styrke, så du bliver bedre rustet til at klare dagligdags aktiviteter og udfordringer.

Træningsprogrammet styres i fællesskab mellem dig og fysioterapeuten, og vi sørger for at justere dine øvelser løbende, så du føler, du hele tiden udvikler dig og blive bedre. Du udfordres på din balance i forskellige øvelser, siddende som stående.

Niveau:

Moderat – som deltager skal du kunne gå fra øvelse til øvelse. Du kan få hjælp til at komme op og ned fra gulv, hvis det er nødvendigt.

Træningstider:

Onsdage fra kl. 10.15 – 11.15

Ansvarlig:

Christoffer Clausen - Fysioterapeut

Christoffer Clausen

Tilmeld dig her

  Dit navn (påkrævet)

  Telefonnummer (påkrævet)

  Email (påkrævet)

  Dit CPR (påkrævet - sendes krypteret)

  Dit Spørgsmål eller din besked

  Se tidspunkter for træningen i den samlede oversigt over vores holdtræning.