Træning for scleroseramte

 

Målgruppe:

Dette er holdet for dig, som har fået diagnosen Dissemineret Sclerose.  Det kan være, at du  har lidt svært ved daglige fysiske udfoldelser som trappegang, gulvvask, græsslåning, etc.

Det kan også være, at du har svært ved at komme op og ned fra gulvet. Det kan også være, at du fungerer glimrende med din sygdom og ikke mærker noget særligt til den i hverdagen.

Under alle omstændigheder er det vigtigt, at du træner regelmæssigt og flere gange om ugen. På dette hold vil der blive taget individuelt hensyn til netop din situation, og du vil få øvelser, som fysioterapeuten vurderer vil gavne netop dig ud fra dine styrker og svagheder.

 

Går du ikke i klinikken i forvejen, skal du have en konsultation hos den aktuelle fysioterapeut, før du starter. Dette er en sikkerheds- og kvalitetsmæssig praksis hos os, så vi finder det hold og den træning, som giver dig det største udbytte.

 

 

Beskrivelse:

Træningen er individuelt tilrettet og god og sund for netop dig. Styrke, udholdenhed og balance er der fokus på.

Du vil efter nogen tid på holdet opleve, at mange af hverdagens aktiviteter bliver lettere, og at du kan klare flere ting og i længere tid.

 

Niveau:

Middel

Du skal dog være selvhjulpen mht på- og omklædning, etc.

 

Pris:

Med en henvisning fra din læge er det gratis at gå til træning hos en fysioterapeut med overenskomst med Sygesikringen, når du har denne diagnose.

 

Træningstider:

Torsdage fra kl. 10.15 – 11.15

 

Ansvarlig:

Anita

Anita Jarrett

 

 

Tilmeld dig her

 

Dit navn (påkrævet)

Telefonnummer (påkrævet)

Email (påkrævet)

Dit CPR (påkrævet - sendes krypteret)

Dit Spørgsmål eller din besked

 

Se tidspunkter for træningen i den samlede oversigt over vores holdtræning.