Ryg- og hoftetræning

Målgruppe

Har du smerter fra ryg, hofter eller ned i benene, kan dette træningshold være noget for dig. Det kan være noget, du har døjet med i lang tid, eller det kan være opstået for relativt nyligt. Eller måske føler du, at du har brug for træning for at øge din styrke og smidighed i ryg samt over bækken- og hofteregion.

Går du ikke i klinikken i forvejen, skal du have en konsultation hos den aktuelle fysioterapeut, før du starter. Dette er en sikkerheds- og kvalitetsmæssig praksis hos os, så vi finder det hold og den træning, som giver dig det største udbytte.

Beskrivelse

Du følger dit eget trænings-program med øvelser, som er skræddersyet til netop din problematik. Du får i samarbejde med en fysioterapeut fundet frem til de svagheder, som er medvirkende i hele din rygproblematik. Her får du hjælp og støtte efter behov.

Niveau

Du skal være rimelig selvhjulpen, men nogen hjælp fra fysioterapeuten kan fås.

Pris:

Med en henvisning fra din læge koster det kr. 119,49 pr. gang, du træner – og der er mulighed for tilskud fra ’danmark’ på 59 kr.

Har du en diagnose som sclerose, Parkinson, følger efter apoplexi, m. m.  er det, med en henvisning fra din læge til vederlagsfri fysioterapi, gratis at gå til træning hos en fysioterapeut med overenskomst med Sygesikringen.

Uden henvisning ligger prisen på kr. 130 pr gang.  Tilskuddet fra ‘danmark’ er det samme.

Du kan også vælge at betale for en hel måned ad gangen. Det koster så kr. 495.

Træner du 2 gange om ugen, er prisen 695 om måneden.

Træningstider:

Onsdage fra kl. 11.15 – 12.15

Fredage fra kl. 12.45 – 13.45

Ansvarlig

Christoffer Clausen - Fysioterapeut

Christoffer Clausen

Tilmeld dig her

Dit navn (påkrævet)

Telefonnummer (påkrævet)

Email (påkrævet)

Dit CPR (påkrævet - sendes krypteret)

Dit Spørgsmål eller din besked

Se tidspunkter for træningen i den samlede oversigt over vores holdtræning.