Træning for leddegigt-ramte

Går du ikke i klinikken i forvejen, skal du have en konsultation hos den aktuelle fysioterapeut, før du starter. Dette er en sikkerheds- og kvalitetsmæssig praksis hos os, så vi finder det hold og den træning, som giver dig det største udbytte.

Målgruppe:

Dette er holdet for dig, der har fået diagnosen Reumatoid Artrit eller leddegigt. Det kan være, at du har lidt svært ved daglige fysiske udfoldelser som trappegang, gulvvask, græsslåning med mere.

Det kan være, at du har svært ved at komme op og ned fra gulvet. Det kan også være, at du fungerer glimrende med din sygdom og ikke mærker noget særligt til den i hverdagen.

Under alle omstændigheder er det vigtigt, at du træner regelmæssigt og gerne flere gange om ugen. På dette hold, vil der blive taget individuelt hensyn til netop din situation, og du vil få øvelser, som fysioterapeuten vurderer vil gavne netop dig, ud fra dine styrker og svagheder.

Beskrivelse:

Træningen er individuelt tilrettet og god og sund for netop dig. Der er fokus på bevægelighed, udholdenhed og balance.

Du vil efter nogen tid på holdet opleve, at mange af hverdagens aktiviteter bliver lettere, og at du kan klare flere ting og i længere tid.

Niveau:

Middel

Du skal dog være selvhjulpen mht. på- og omklædning etc.

Pris:

Med en henvisning fra din læge er det gratis at gå til træning hos en fysioterapeut med overenskomst med Sygesikringen, når du har denne diagnose.

Se reglerne her

Træningstider:

Torsdage kl. 13-45 – 14.45

Ansvarlig:

Anita

Anita Jarrett

Tilmeld dig her

  Dit navn (påkrævet)

  Telefonnummer (påkrævet)

  Email (påkrævet)

  Dit CPR (påkrævet - sendes krypteret)

  Dit Spørgsmål eller din besked

  Se tidspunkter for træningen i den samlede oversigt over vores holdtræning.