Mindful spisning

 

Mindful spisning handler om at finde balance mellem fysisk og psykisk sult.

At have øje for kulturel, religiøs, social og mental betydning for indtag af mad. At kunne håndtere stress-spisning – og finde forståelse for spisningens betydning for vores overlevelse og sundhed.

Man kan på mange måder sige, at Mindful Spisning er den naturlige og intuitive måde at spise på, fordi metoden har til formål at hjælpe os med at regulere vores vægt og spisning, ved at spise mere i overensstemmelse med hvad vores krop faktisk har behov for, og ikke så meget hvad vi er vant til og plejer at gøre. Vi lytter mere til vores krop.

Mindful Spisning er ikke en slankekur, men ved Mindful Spisning lærer man netop, at intet er forbudt, og at det er okay at spise lidt godt ind imellem. Bare man lytter til, hvad der fornemmes godt i kroppen, og hvis bare det gøres med så meget mulig nærvær, afslapning og nydelse, som netop hjælper os til at spise mere balancerede mængder.

Håber, det lyder spændende.

 

Efter foredraget tilbyder Mette, at du kan blive vejet og få målt din fedtprocent, BMI og få din biologiske alder.

 

Alt er GRATIS.

 

Foredraget finder sted tirsdag 14. august kl. 19.00- 20.30 i Egedal Fysioterapi & Rygcenter på Centertorvet 4 i Egedal Centret.

Vejning og måling foregår derefter.

 

Da vi har plads til maksimalt 40 deltagere, skal du være hurtig og melde dig til her nederst på siden.

Vi håber, du vil tage imod vores tilbud og komme med godt humør og åbent sind.

 

Vi glæder os til at se dig

 

Kostvejleder Mette Christensen

 

 

Tilmeld dig  Mindful spisning  med det samme

Ved at tilmelde dig, giver du os lov til at sende dig vores nyhedsbrev med jævne mellemrum. Du kan altid framelde dig dette ved et enkelt klik.

 

    Dit navn (påkrævet)

    Telefonnummer (påkrævet)

    Email (påkrævet)

    Dit Spørgsmål eller din besked