Knæhold

Målgruppe:

Holdet henvender sig til mennesker i alle aldre, der har brug for optræning af knæ før en evt. operation samt patienter, der skal genoptræne deres knæ efter en operation eller knæskade.

Går du ikke i klinikken i forvejen, skal du have en konsultation hos den aktuelle fysioterapeut, før du starter. Dette er en sikkerheds- og kvalitetsmæssig praksis hos os, så vi finder det hold og den træning, som giver dig det største udbytte.

Beskrivelse:

Hovedmålet på holdet er at få patienten klædt på til en normal hverdag, hvad enten den består af daglige gøremål eller idræt på højt plan. Træningen på holdet vil bestå af en fælles opvarmning på konditions-maskiner, hvorefter hver enkelt deltager vil gå i gang med deres individuelle program. Programmet tilrettelægges, så det matcher dit individuelle niveau.

Niveau:

Middel – som deltager skal du selv være i stand til at gå fra øvelse til øvelse, samt kunne administrere almindelige træningsmaskiner og udstyr.

 

Pris:

Med en henvisning fra din læge koster det kr. 119,49 pr. gang, du træner – og der er mulighed for tilskud fra ’danmark’ på 59 kr.

Har du en diagnose som sclerose, Parkinson, følger efter apoplexi, m. m.  er det, med en henvisning fra din læge til vederlagsfri fysioterapi, gratis at gå til træning hos en fysioterapeut med overenskomst med Sygesikringen.

Uden henvisning ligger prisen på kr. 130 pr gang.  Tilskuddet fra ‘danmark’ er det samme.

Du kan også vælge at betale for en hel måned ad gangen. Det koster så kr. 495.

Træner du 2 gange om ugen, er prisen 695 om måneden.

Træningstider:

Mandage fra kl. 17.00 – 18.00

Torsdage fra kl. 16.00 – 17.00

Ansvarlig:

Christoffer Clausen - Fysioterapeut

Christoffer Clausen

Tilmeld dig her

Dit navn (påkrævet)

Telefonnummer (påkrævet)

Email (påkrævet)

Dit CPR (påkrævet - sendes krypteret)

Dit Spørgsmål eller din besked

Se tidspunkter for træningen i den samlede oversigt over vores holdtræning.