Hofte- og ryghold

 

Målgruppe:

Holdet henvender sig til dig, der har problemer med ryggen. Det kan være noget, du har døjet med i lang tid, eller det kan være opstået for relativt nyligt. Eller som føler, du har brug for træning for at øge din styrke og smidighed i ryg samt over bækken- og hofteregion.

 

Beskrivelse:

Træningen tager udgangspunkt i dine problemstillinger, så du får dit eget individuelt tilrettelagte træningsprogram. Du vil blive udfordret, samtidigt med at vi sørger for, at du kan føle dig tryg hele tiden. Fokus ligger på at øge din styrke, stabilitet og udholdenhed så du bliver bedre rustet til at klare dagligdags aktiviteter og udfordringer.

Træningsprogrammet styres i fællesskab mellem dig og fysioterapeuten, og vi sørger for at justere dine øvelser løbende, så du føler, du hele tiden udvikler dig og blive bedre.

 

Niveau:

Moderat – som deltager skal du kunne gå fra øvelse til øvelse. Du kan få hjælp til at komme op og ned fra gulv, hvis det er nødvendigt.

 

Pris:

Med en henvisning fra din læge koster det kr 113,12 pr. gang, du træner – og der er mulighed for tilskud fra ’danmark’ på 59 kr.

Uden henvisning ligger prisen kr 130,- pr gang.  Tilskuddet fra ‘danmark’ er det samme.

 

Træningstider:

Onsdage fra kl. 10.15 – 11.15

 

Ansvarlig:

Christoffer Clausen - Fysioterapeut

Christoffer Clausen

Se tidspunkter for træningen i den samlede oversigt over vores holdtræning.