Covid – 19

25/10/-2020 – Opdaterede retningslinjer

Efter de nyeste anbefalinger fra sundhedsstyrelsen bedes du møde op med dit eget mundbind. Hvis du ikke har mundbind bedes du henvende dig til personalet, så udleverer vi et mundbind til dig. Vi tager et mindre gebyr på 5 kr.
Mød op så tæt på den aftalte tid, for at minimere antal personer på klinikken samtidig.
Kom alene, og hvis du kommer ifølge med din partner eller andre skal de så vidt muligt vente udenfor. Børn må gerne have deres forældre med ved behov for dette.
Venteværelse er indrettet med begrænsede siddepladser og med god afstand.
Når du ankommer klinikken har vi placeret sprit dispensere udenfor og indenfor døren, som du skal benytte før du kommer indenfor.
Find en ledig stol i venteværelse og vent på at din fysioterapeut kommer og henter dig.
Din fysioterapeut følger dig ned til jeres behandlerrum. Du skal ikke åbne/lukke døren selv.
Du vil opleve at såvel briks som redskaber vil bliver sprittet af både før og efter brug.
Din fysioterapeut vil opfordre dig til at spritte dine hænder, inden en evt. fysisk undersøgelse og behandling udføres. Det kan være at din behandling bliver en smule anderledes end du er vant til, for at holde mest mulig afstand og reducere risiko for smitte.

De nye retningslinjer indebærer, at man nu skal bære mundbind/ visir når man færdes på klinikkens fællesarealer og er til behandling op på klinikken. Som holdtræningspatient skal man nu bære mundbind, når man møder op på klinikken og når man forlader den igen. Det er ikke nødvendigt at have mundbind på under selve træningen. Her skal man hold afstand ( min. 2 meter). Endvidere afsluttes holdene 10 min. før tid for at undgå for mange mennesker på klinikken.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved din behandling.

Og HUSK – Vigtigt at du ikke møder op med symptomer på COVID-19 som feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine og muskelømhed.
Hvis du har haft symptomer på sygdom under 48 timer inden din konsultation, eller er i tvivl om dette, skal du kontakte os og aflyse din aftale.

Når du forlader klinikken, skal du huske at spritte dine hænder inden du går.

Mvh. Egedal Fysioterapi & Rygcenter

28/9-2020

Den seneste information fra  sundhedsstyrelsen:

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at personale, patienter/borgere og pårørende bruger ansigtsværnemidler, når der ikke kan holdes 1 meters afstand og 2 meters afstand, hvis man ved, at patienten/borger er i øget risiko.

Dette indebærer, at man som patient/ pårørende nu skal bære værnemidler (mundbind/ visir), når  man befinder sig i fysioterapiens fælleslokaler samt når man er til behandling på klinikken. Husk selvfølgelig også at holde en god håndhygiejne ved at benytte vores sprit dispensere

Ved Holdtræning er der vigtigt at der bliver holdt afstand samt at der er fokus på hygiejne og rengøring.

Mvh. Egedal Fysioterapi & Rygcenter

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 


 

Se alle vores træningshold i den samlede oversigt over vores holdtræning.