Katrine Nødgaard – Klinisk ekspert

Katrine er fysioterapeut og har desuden en diplomeksamen i muskuloskeletal fysioterapi. Som muskuloskeletal fysioterapeut har man en dybdegående viden indenfor undersøgelse, diagnosticering og behandling af lidelser i bevægeapparatet. Hvis du vil vide mere om uddannelsen henvises til:http://www.muskuloskeletal.dk/information/til-patienten.aspx.

Katrine ser alle patientkategorier og har specialiseret sig i undersøgelse, diagnosticering og behandling af komplekse nakke-, ryg-, og lændesmerter (eksempelvis hovedpine, svimmelhed, diskusprolaps, ischiassymptomer m.m) samt problematikker i relation til skulder, albue, hofte, knæ og fod (eksempelvis afklemningssyndrom, tennisalbue, slidgigt, hælspore, udstrålende symptomer mm.).
Derudover har hun uddannelse indenfor Super Soles, som er specialformede såler til aflastning og støtte i skoene ved problemer med fødder, knæ eller ryg. Dette finder også sted på klinikken.
Hos Katrine får du altid en meget grundig undersøgelse, hvad enten der er tale om akutte smerter, tilbagevendende smerter eller kroniske smerter. Du vil få en tilbagemelding om diagnose samt prognose, og sammen vil I fastsætte et videre forløb/mål for behandlingen og vurdere, om der f.eks er behov for supplerende vurdering ved anden faggruppe.
Katrine arbejder udenfor sygesikringen, og derfor koster første gang 495 kr og derefter 300 kr pr. behandling.
Der er dækning fra ”sygeforsikringen Danmark” og de fleste sundhedsforsikringer dækker med et grundbeløb, hvorfor du selv må påregne en mindre egenbetaling.