Træning for demente

 

Excercise-and-the-elderly-500x360

 

Målgruppe:

Holdtræningen henvender sig til mennesker i alle aldre. Du kan regne med hjælp fra vores fysioterapeuter til praktiske gøremål, men du skal kunne gå til og fra klinikken på egen hånd eller med assistance fra en hjælper.

 

Beskrivelse:

Videnskabelige undersøgelser viser, at regelmæssig fysisk aktivitet og træning forhaler udviklingen af demens.
Fysisk aktivitet har en positiv indvirkning på kroppen som helhed, din hjerne og ikke mindst din livskvalitet. Derfor er træning et vigtigt led i behandlingen af mennesker med en demenssygdom.

I Egedal Fysioterapi & Rygcenter træner du på et lille hold med maximalt 6-7 deltagere. Vores fysioterapeut følger og støtter dig hele vejen.

Træningen starter med opvarmning på motionscykler, crosstrainer, gangbånd, romaskine og lign. Herefter træner vi balance, styrke- og udholdenhed. Der vil også forekomme boldspil og andre morsomme indslag.

Programmet tilrettelægges, så det matcher dit individuelle niveau.

 

Niveau:

Middel – som deltager skal du selv være i stand til at gå fra øvelse til øvelse, samt kunne administrere almindelige træningsmaskiner og udstyr. Dog kan vi eller en pårørende hjælpe til.

 

Pris:

Med en henvisning fra din læge koster det kr 113,92 pr. gang, du træner – og der er mulighed for tilskud fra ’danmark’ på 59 kr.

Uden henvisning ligger prisen på kr 130,- pr gang.  Tilskuddet fra ‘danmark’ er det samme.

Du kan også vælge at betale for en hel måned ad gangen. Det koster så kr 495,-

 

Træningstider:

Fredage fra kl. 09.00 – 10.00

 

 Ansvarlig:

Jeppe Alber - Fysioterapeut

Jeppe Alber

Se tidspunkter for træningen i den samlede oversigt over vores holdtræning.

 

//]]>